Skip to main content

4 gudala za rock!

Intermeco kvartet najavljuje novu sezonu nastupa u 2017!

Koncertom 2. marta u Centru za kulturu Lazarevac, Intermeco je otpočeo sezonu nastupa u pozorišnim i salama kulturnih centara širom Srbije, koja će kulminirati velikim beogradskim koncertom na jesen.

Ove koncertne sezone, Intermeco bend će se publici predstaviti potpuno novim aranžmanima i numerama, u osnovi pisanim za gadački kvartet ali pojačanim perkusijama, bas gitarom i glasom. Zvuku gudača novi gruv daju Igor Vince na perkusijama i bas gitarista Ivan Mihajlović.

Neki od najprepoznatljivijih vokala domaće scene odazvali su se pozivu Intermeca za saradnju. Specijalni gosti sa kojima se Intermeco bend predstavlja publici u novom ruhu, izvođenjem kultnih rock obrada domaće muzike (EKV, Oktobar 1864...) ali i autorskim numerama gošći su Tanja Jovićević, Lena Kovačević, Iva Ikon, Nikola Bulatović ...

Tokom gotovo osamnaest godina prisustva na domaćoj muzičkoj i kulturnoj sceni, Intermeco kvartet prepoznat je od strane publike kao lider u izvođenju i popularizaciji različitih muzičkih žanrova na gudačkim instrumentima. Muzički stil kao i afiniteti članica kvarteta su se tokom vremena menjali, što je podstaklo i uspostavljanje saradnje sa nekim od najvećih imena sa domaće muzičke scene.

Kao najava nove koncertne sezone snimljena je i muzička portret emisija Binta Sound LIVE čije je premijerno prikazivanje bilo krajem februara.