Skip to main content

4 gudala za rock!

Intermeco kvartet najavljuje novu sezonu nastupa u 2017!

Koncertom 2. marta u Centru za kulturu Lazarevac, Intermeco je otpočeo sezonu nastupa u pozorišnim i salama kulturnih centara širom Srbije, koja će kulminirati velikim beogradskim koncertom na jesen.

Ove koncertne sezone, Intermeco bend će se publici predstaviti potpuno novim aranžmanima i numerama, u osnovi pisanim za gadački kvartet ali pojačanim perkusijama, bas gitarom i glasom. Zvuku gudača novi gruv daju Igor Vince na perkusijama i bas gitarista Ivan Mihajlović.

Neki od najprepoznatljivijih vokala domaće scene odazvali su se pozivu Intermeca za saradnju. Specijalni gosti sa kojima se Intermeco bend predstavlja publici u novom ruhu, izvođenjem kultnih rock obrada domaće muzike (EKV, Oktobar 1864...) ali i autorskim numerama gošći su Tanja Jovićević, Lena Kovačević, Iva Ikon, Nikola Bulatović ...

Read more …4 gudala za rock!

Belgrade2Bowie

Belgrade2Bowie - Izložba fotografija Briana Rasica u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu!

Na poziv prijateljice Barbare Garčević koja je i sama veliki fan ali i autor i inicijator ovog projekta, da podržimo, onako kako najbolje znamo a to je muzikom, projekat kojim se na jedan poseban način odaje poštovanje velikoj muzičkoj legendi, bez trunke razmišljanja predale smo se radu na potpuno novim aranžmanima a večnim hitovima, u želji da kroz svoje instrumente zaista osetimo i dočaramo atmosferu i emociju! Počastvovane smo ukazanim poverenjem, prilikom i pozivom! 

Belgrade2Bowie je projekat posvećen nedavno preminulom superstaru David Bowieu, u čijoj je osnovi izložba fotografija Briana Rasica. Kao zvaničan fotograf David Bowiea, Brian Rasic je tokom 20tak godina bio u prilici da zabeleži neke od najzanimljivijh momenata, ne samo iz javnog života, sa brojnih svetskih turneja već i neke od najintimnijih trenutaka iz privatnog života Bowiea.

Evo naslova samo nekih od hitova koje ćete uskoro moći da čujete u našem izvođenju, u aranžmanu za gudački kvartet:

Read more …Belgrade2Bowie